diumenge, 29 de novembre del 2009

Entrevista a Urband Rockers (programa del 28-11-09)




Ei, rockers!

Avui tenim l'honor de tenir amb nosaltres els Urband Rockers, un grup manlleuenc que ens presenten l'essència del Rock & Roll.


Vam poder parlar amb ells de tots els seus projectes i vam tenir la primicia d'escoltar tres temes inèdits que properament formaran part d'un nou àlbum. Però mentre arriba o no aquest nou disc podrem gaudir de la seva música autentica als concerts previstos a:

-5 desembre 2009 a les 22:00 Urband Rockers + Sleazy Trygger CROSSROADS Terrassa, Barcelona.
7 desembre 2009 a les 20:00 Urband Rockers + Apostasia (La Taverna) St. Hipòlit de Voltregà, Barcelona.
Al programa també hi ha un apartat de novetats i aquesta setmana hem anunciat la gira Europea dels llegendaris Kiss amb visita a Madrid el 22 de juny del 2010 i al Azquena Rock Festival a Vitoria-Gasteiz que se celebrarà del 24 al 26 de juny. Amdòs llocs tenen les entrades a la venda a partir d'aquest passat divendres dia 27-11-09.
També hem comentat que el 30 de novembre surt a la venda el Sesion 2 dels Soziedad Alkoholika que és una reedició del seu primer disc amb un toc més actual.


Res més, des de aquí donem les gràcies als Urband Rockers per la seva visita a Ràdio Taradell i si voleu saber-ne més detalls podeu visitar el seu Myspace: http://www.myspace.com/urbandrockers