dissabte, 27 de març del 2010

LED ZEPPELIN ( Programes 27-2-10 i 6-3-10)


Ei, rockers!


Un grup així d'important en el món del Rock s'havia de fer en dues parts. En aquests dos programes vam poder gaudir dels exits d'aquests rockers veterans que tot i la seva disgregació als anys 80, porten en l'actualitat més de 300 àlbums venuts.


Salut i bon Rock!

Especial versions (programa 20-2-10)


Bones, rockers!


Aquí va una de versions, totes elles molt bones i amb un toc personal i el que és més important, sense espatllar les originals que ja es díficil d'aconseguir. En les novetats vam parlar del festival Bilbao BBK on podrem veure a grups com Rammstein o Slayer i també vam comentar el festival Killfest on els Overkill van estrenar el seu darrer disc "Ironbound".


Salut i bon Rock !

Especial enamorats (programa 13-2-10)


Hola, rockers!



Aquest dia era per a posar-se una mica tovet i deixar-se portar per les notes envolvents de les millors balades que vam seleccionar exclusivament per a vosaltres els oients del Zona Rock.



Molts petons i abraçades ( perque els rockers també tenim el nostre "curasunsitu").

WARCRY (programa 6-2-10)


Ei!



En aquest programa vam parlar dels Warcry, uns asturiants que porten donant canya des de el 2002 i que no tenen desperdici. En la secció de novetats anunci del nou disc de Mago de Oz "Gaia III: Atlantia"i d'altra banda una B.S.O. feta per AC/DC concretament la de Iron man 2.



Si us heu quedat amb les ganes de Warcry aquesta és la seva web oficial: http://www.warcry.as/