diumenge, 28 de febrer del 2010

DOWN (programa del 30-1-10)


Hola, rockers!


Tornem, aquest cop amb els Down que tot i no tenir una gran discografia, encara, Déu ni do com hi van. I es clar, es nota la veterania dels seus components, alguns d'ells ex-components de Pantera.


En la secció d'actualitat ens vam acomiadar d'una banda molt coneguda que abans de marxar definitivament dels escenaris faran gaudir als seus fans d'un tour mundial que durarà aproximadament 2 anys. L'altra notícia, aquest cop amb un caire més friki, es que al Regne Unit es comença una campanya per fer del heavy metal una religió.

Bon rock a tothom!

SLAYER (programa del 23-1-10)


Bones, rockers!


Aquest cop us parlem d'un grup que us farà tremolar les cames. Parlem sense dubte dels Slayer i les seves contundents guitarres. Aquesta banda que volta ja des de els 80' ens va fer vibrar amb el seu potent trash metal.

Com sempre a l'apartat d'actualitat vam trencar una mica l'estil amb la recomanació del darrer disc de Katatonia "Night is the new day"i també vam parlar dels The Black Crowes i el seu últim DVD "Cabin Fever". Dos estils totalment oposats però molt recomanables.


De tota manera si voleu saber-ne més dels Slayer, grup protagonista d'aquest programa" només heu de visitar la seva pàgina oficial: http://www.slayer.net/


Salut!

dissabte, 6 de febrer del 2010

RAGE AGAINST THE MACHINE (programa del 16-1-10)


Bones, rockers!


Tornem amb una barreja d'estils un tant curiosa, però que sona fantasticament bé.

Parlem dels Rage against the machine o coneguts també com a R.A.T.M. que utilitzen estils com el funk, rap, metal o rock.

Un grup que ha creat polèmica i amb una ideologia política molt clara i que,com tota banda, té els seus defensors i els seus detractors, però el que està clar és que saben el que es fan.


En les novetats,però, hem parlat dels Mojinos que porten nou disc "La leyenda de los hombres más guapos del mundo" i hem parlat també de la gira dels Barón Rojo amb el seu 30 aniversari.


Si més no hem fet una bona barreja.


Bon rock!

Tierra Santa (programa 9-1-10)


Ei, Rockers!


Comencem l'any amb un producte nacional, els Tierra Santa.

En aquest programa hem repassat la discografia d'aquest grup de la Rioja, que a part de ser terra de bons vins també surten bones collites musicals com aquesta.

En l'apartat de novetats hem comentat el retrobament de Sôber y la seva tornada com a banda al panorama musical i també hem parlat de Soundgarden que també tornen després de 12 anys de silenci.


Un programa completet que esperem que us vagi de gust.


Salut i bon rock!