diumenge, 29 de novembre del 2009

CONCURS URBAND ROCKERS!


Hola companys/es!


Us voleu emportar un dels discos dels Urband Rockers, concretament el seu darrer treball "Corbata y Antifaz"?

Doncs és molt fàcil només ens heu d'enviar un correu amb l'assumpte concurs Urband Rockers a zonarockrt@hotmail.es


El proper dissabte direm el nom dels/les guanyadors/es per antena a la 106.7FM Ràdio Taradell.

Molta sort als/les participants!

Entrevista a Urband Rockers (programa del 28-11-09)




Ei, rockers!

Avui tenim l'honor de tenir amb nosaltres els Urband Rockers, un grup manlleuenc que ens presenten l'essència del Rock & Roll.


Vam poder parlar amb ells de tots els seus projectes i vam tenir la primicia d'escoltar tres temes inèdits que properament formaran part d'un nou àlbum. Però mentre arriba o no aquest nou disc podrem gaudir de la seva música autentica als concerts previstos a:

-5 desembre 2009 a les 22:00 Urband Rockers + Sleazy Trygger CROSSROADS Terrassa, Barcelona.
7 desembre 2009 a les 20:00 Urband Rockers + Apostasia (La Taverna) St. Hipòlit de Voltregà, Barcelona.
Al programa també hi ha un apartat de novetats i aquesta setmana hem anunciat la gira Europea dels llegendaris Kiss amb visita a Madrid el 22 de juny del 2010 i al Azquena Rock Festival a Vitoria-Gasteiz que se celebrarà del 24 al 26 de juny. Amdòs llocs tenen les entrades a la venda a partir d'aquest passat divendres dia 27-11-09.
També hem comentat que el 30 de novembre surt a la venda el Sesion 2 dels Soziedad Alkoholika que és una reedició del seu primer disc amb un toc més actual.


Res més, des de aquí donem les gràcies als Urband Rockers per la seva visita a Ràdio Taradell i si voleu saber-ne més detalls podeu visitar el seu Myspace: http://www.myspace.com/urbandrockers

Seguridad Social (Programa del 21-11-09)


Bones, rockers!



Aquest cop anem a fer una mica de ballaruca amb els Seguridad Social que ens fa moure amb la seva diversitat d'estils : punk, rumba, salsa, reggae i ..com no tot barrejat amb una mica de rock.

Un grup que ha passat de modes i han evolucionat el seu estil des de el 1982 quan tocaven punk fins ara que barrejen diversos estils i a més ho fan amb molta gràcia.



Chiquillaaaaaaaaaaa!

DragonForce (programa del 14-11-09)




Hi, rockers!




Tornem a ser aquí, aquest cop amb una banda de power metal que us farà caure de cul a terra amb el seu ritme trepidant. I si no, sense anar més lluny, a veure qui té nassos de tocar el tema " Through The fire and flames" del Guitar Hero III en mode expert. Tot un repte sense dubte.

I es que els britanics DragonForce (tot i que els seus components son de diferents punts del continents europeu/asiàtic i africà) han marcat pel que fa especialment a les seves guitarres un nivell difícil de superar.


Si voleu saber-ne podeu visitar la seva pàgina oficial: http://www.dragonforce.com/


dissabte, 28 de novembre del 2009

Red Hot Chilli Peppers


Ei, rockers!


Després de la calma dels Camel tornem amb la banda californiana Red Hot Chilli Peppers amb el seu estil funk rock característic. En el programa del dia 7 de novembre vam poder parlar extensament sobre el grup, també vam comentar les diferents versions que han fet de diversos grups (no tan sols les cançons sinó com podeu comprovar de portades de discos) i inclús vam tenir peticions d'un jove fan.,

Si voleu més RHCP només heu d'escoltar el programa dedicat a ells. I si voleu més encara només cal que entreu a la seva pàgina oficial: http://www.redhotchilipeppers.com/

Camel


Álbums


Recopilacions



En viu


DVD

Coming Of Age (directe, 13 marzo de 1997, Billboard, Los Angeles, USA) (2002)
Pressure Points (directe, 11 mayo de 1984, Hammersmith Odeon, London, UK) (2003)
Curriculum Vitae (2003)
Footage (2004)
Footage II (2005)
Total Pressure (versió completa del concert 'Pressure Points')(2007)
Moondances (2007)

Lacuna Coil


Álbums




EPs i Recopilacions
Successor 2000
Orientation 2001
Takatalvi 2003
Don't Say A Word 2004
The End Of This Chapter 2005
The Collection 2006



Duets
School's out (2003) (Con A*Teens)